PARTNEREINK

Stellcae

Az 1912-ben alapított amerikai Grand Rapids-i központú Steelcase ma egy nemzetközi vállalatcsoport, hozzávetőlegesen   10 000 alkalmazottal, világszerte több gyártóegységgel és mintegy 650 forgalmazóval a világ vezető irodabútor gyártója.

Cégünk a Steelcase termékeket 2016. január 1-től a Blue Business Interior Kft. értékesítési partnereként forgalmazza.

További információk: www.blue.hu


a gyártó honlapja

 

 

A neves német irodabútor- és kárpitosbútor-gyártó Walter Knoll, olyan világszerte híres designerek terveit valósítja meg, mint: Norman Foster, Kengo Kuma, Hadi Teherani és Hansulrich Benz. A nagy klasszikusoktól a modern formákig, az elegánstól a játékos megjelenésig a legkülönbözőbb interiorök számára is első osztályú megoldásokat kínál.

a gyártó honlapja

 

 dauphin

A német székgyártó céget Büromöbelfabrik Friedrich-W. Dauphin néven 1969-ben alapították Offenhausenben. 1992-től a nemzetközi holding Dauphin Office Interiors GmbH & Co. KG néven napi több mint 3000 széket gyárt saját tervei és fejlesztései alapján. A Dauphin cég erős piaci pozíciótt vívott ki Németországban, a piaci részesedésük 35% az irodaszékek területén.
a gyártó honlapja

 

   
  A magyar gyártó termékeit részben saját, részben külső tervezők bevonásával fejleszti. Az alkatrészbeszállító köre jónevű olasz, német, spanyol, magyar cégeket ölel fel. A termelés az ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszer szerint folyik, az európai irodaszéknormáknak is megfelelnek, többek köött rendelkeznek a GS tanúsítvánnyal is.

 a gyártó honlapja

   
   


 Ascona Kft. saját építészeti, belsőépítészeti, gyártói bázis. Tatai telephelyünkön fakereskedelmi és asztalosipari tevékenységgel egészítjük ki a vevői és megrendelői igényeket.
   


 
 c+p C+P Möbelsystem GmbH & Co. Németország piacvezető fémbútor gyártója. Kínálatában klasszikus irodabútorok, speciális irat- és rajztároló fémszekrények, öltözőszekrények és ipari felhasználású fémbútorok szerepelnek.
a gyártó honlapja