ÚJDONSÁGOK

Sátrak az irodában? Higgyen a szemének!

Bemutatótermünk két új üde színfoltja:

Overhead Tent - POD TentPLEASE AIR -  frissesség, kényelem, elegancia!

A Please forgószék új megjelenésével 2022-ben is a legjobb választás!

Please AIR elegáns forgószék  Please AIR


Gesture az év forgószéke 2020-ban!

A New York Times cikke:

https://www.nytimes.com/wirecutter/reviews/best-office-chair/
Flex Collection! Ahogy tetszik!

https://www.steelcase.com/eu-en/products/desks/steelcase-flex-collection/

                   
Ismerje meg a Cavatina család minden tagját!

2019- es nyár meglepetése! Változatos, színes, sokoldalú!

https://www.steelcase.com/eu-en/products/collaborative-chairs/cavatina/

            

 Officebricks Acoustic Pods - akusztikus telefonfülke, tárgyaló és irodahelyiség

Mobil, gyorsan össze- és szétszerelhető,  hangszigetelt kabinrendszer. Profi segítség a hatékonyabb munkavégzéshez!

https://www.steelcase.com/eu-en/products/acoustic-solutions/officebricks-acoustic-pods/SILQ - SZÉPSÉG és KÉNYELEM.

 https://www.steelcase.com/eu-en/products/office-chairs/silq/

 

 

 


Steelcase legújabb íróasztalai  2018. júniusától

már bemutatótermünkben is megtekinthetőek! Játékos, színes megjelenés profi funkcionalitással ötvözve!

A BiVi és a Migration asztalok: egyéni és csoportos munkahelyek a jelenkor igényei szerint!


BiVi - ottohon az irodában!

    


Migration - az egyértelmű választás!

    


 Steelcase SERIES 1 -  forgószék a TE  igényeid szerint.

Választható mehanika! Választható karfatípus! Végtelen színkombináció!

Már Európában is elérhető Steelcase legújabb forgószéke! További információkért keresse munkatársainkat!

 

 


Megérkezett a turnstone Buoy:

Játékos! Feltűnő! Kényelmes!

Nálunk kipróbálható!

         Végre elérhető a Steecase 2017-es újdonsága:

Brody az egyszemélyes, modern,

kényelmes ˝iroda˝ az open office világában.Fedezze fel a Züco újdonságainak meglepő formavilágát!

A svájci Züco cég (Dauphin partner) legújabb modelljei elegánsan ötvözik a modern formavilágot az eleganciával és a kényelemmel. A 2016-os Orgatec slágerei már Magyarországon is elérhetőek: Perillo, Little Perillo, Bonito.

   

Perillo                                                                   Little Perillo                                           BonitoSteelcase - FrameFour: a sokoldalú asztalcsalád

A Steelcase FrameFour termékcsaláddal könnyedén alakítható az irodatér a felhasználók mindennapi igényeihez igazodva. Akár egyéni, akár csoportos munkahelyek, akár tárgyalóterek kialakításához egyaránt ideális termékcsalád. Praktikus megoldások a korszerű munkakörnyezet kialakításához.

  

 


Steelcase - Ology magasságban állítható asztal 

Modern világunk egyik legkomolyabb "népbetegsége" a mozgáshiány. A Steelcase kutatásaival alátámasztva fejlesztette ki az álló- és ülőmunkához egyaránt használható, antibakteriális felülettel ellátott Ology asztalt. Elegáns formatervezése, kényelmes magasságállítási lehetőségei, kedvező ára egyaránt vonzóvá teszi.

 

 Ology

 

 

 

 

 Új termékcsaládok érkeztek!

Már rendelhető az új Gesture és B Free termékcsalád! Mindkettő az Interconnected Workplace alapgondolatának szolgálatában áll, melyet egyre kisebb elektromos eszközeink diktálnak. Jöjjön be irodánkba és próbálja ki Ön is!

Gesture B Free termékcsalád


 

 

 Megújultunk!

Új külsővel várjuk kedves ügyfeleinket irodánkban. Nem csak a fiatalos enteriőr, de mindig megújuló bútorkészlet is várja látogatóinkat bemutatótermünkben. Szeretettel várjuk Önt is, nézzen be hozzánk! Inspiráció, frissesség és tapasztalt munkatársaink várják!

 

tárgyaló    Walter Knoll    

 

 

 

Gesture vezetői forgószék                          Coming Soon!

2013 októbertől várható Steelcase áttörő újdonsága, a Gesture. Legújabb kutatások alapján a Well-being és Wellness jegyében tervezett modern megjelenésű forgószék a mai kor mobilizált munkavégzését minden igényt kielégítően segíti.

Gesture teaser

 

 

 

 

Steelcase új irodai kiegészítői - 1+1 Welcome tools 

A ma már oly gyakori mobil munkahelyek legújabb praktikus és vidám kiegészítői a felhasználók igényeit figyelembe véve készültek. Térelválasztás, iratrendezés, személyes tárgyak tárolása, mindez a lehető legoptimálisabb helykihasználással, kreatívan, könnyen átrendezhetően.

 

   

 

 

 

 

 

 

A RoomWizard II segítségével nem kell többé tárgyalót keresgélni 

Strasbourg, 2011. május 2.– A Steelcase legújabb felmérése szerint a nagy cégek munkatárainak 40 %-a naponta mintegy 30 percet tölt azzal, hogy helyszínt keres egy-egy megbeszéléshez. Ez az információ ösztönözte a vállalatot az új web-alapú tárgyaló-foglalási rendszer, a RoomWizard II megalkotására.


A RoomWizard II új generációs tárgyaló-foglalási rendszer, mely a tárgyalások szervezését egyszerűvé és hatékonnyá teszi. Az eszköz érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, laptopról vagy mobiltelefonról is elérhető, és kompatibilis a Zigbee rádiójelen alapuló jelszó ellenőrző biztonsági rendszerrel. A RoomWizard a széles körben elterjedt Ethernet hálózati protokolon keresztül kapcsolható be a cégek belső hálózataiba.

A RoomWizard II kompatibilis a Microsoft Outlook, a Lotus Notes és más naptárrendszerekkel. A tárgyalások zökkenőmentesen szervezhetők a webről, laptopról vagy akár okostelefonról.

A termék prospektusa honlapunkon, a Termékek > Tárgyalók > Klasszikus tárgyalók menüpont alatt található.

 

 

 

 

A media:scape már HD minőságű videokonferencia lebonyolítását is lehetővé teszi, mely új lendületet ad a megbeszéléseknek - helyi és globális szinten egyaránt 

Strasbourg, 2011. április 11. – A Steelcase Inc. (NYSE:SCS) globális irodabútor-gyártó bemutatta innovatív media:scape™ termékcsaládjának újdonságait. A media:scape rendszere már HD minőségű video-konferencia lebonyolítását is lehetővé teszik, hogy a világ bármely pontján ülő résztvevők egyszerre láthassák egymást és a szükséges információkat. A media:scape a HD video-konferencia funkciójával lendületesebbé teszi a  megbeszéléseket, elősegítve a résztvevők gyors és könnyű kommunikációját valamint az információ-megosztását.


A vállalatok költségeik csökkentésének érdekében egyre többször helyettesítik a szakmai/üzleti útjaikat  modern technológiai eszközökkel, például HD minőségű video-konferencia eszközökkel. A Steelcase olyan megoldást keresett, amely a HD minőségű video-konferencia minden előnyét biztosítja, miközben egy olyan teret nyújt a video-konferencia lebonyolításához, mely nem csak technikai megoldásokkal szolgál, de a kényelmi szempontokat is figyelembe veszi. Steelcase a media:scape bútorcsalád segítségével kívánja elősegíteni a video-konferencia résztvevőinek könnyű és gyors kapcsolatteremtését és a gyors információcserét. A media:scape mostantól opcionálisan tartalmazhat HD minőségű video-konferencia rendszert.